Verse koffiebonen kopen ambachtelijk geroosterd

Het bestellen en kopen van verse koffiebonen is eenvoudig via de online koffiewebwinkel of via een koffieverkoopunt. Dagelijks worden de koffiebonen op ambachtelijke wijze vers gebrand volgens het slow roast proces. Na het roosteren van de koffiebonen worden deze gekoeld met lucht en in speciale koffie vershoudzakken verpakt.

Groene koffiebonen klaar om geroosterd te worden

De speciale koffie verhoudzakken houden de vers geroosterde koffiebonen crispy en krokant zodat de aroma's ook behouden blijven in de verpakking van de koffiebonen. De speciale koffie zakken zijn voorzien van een overdrukventiel om de koolzuur koffiegassen te laten ontsnappen.  

Koffie verzending is gratis vanaf 1 Kg. 

Bij Passieux koopt u de lekkerste koffiebonen omdat deze zich onderscheiden in kwaliteit en gegarandeerd vers worden aangeleverd, gebrand en gemalen.
Vanuit alle hooggelegen windrichtingen rond de evenaar worden de beste kwaliteit koffie's ingekocht. Via koffiemakelaars worden de koffiebonen getransporteerd naar Nederland. Via Antwerpen komen de koffiebonen naar Nederland om vervolgens vers te roosteren en te melangeren bij onze ambachtelijke koffiebranderij.

Het kan wel eens gebeuren dat een koffiesoort niet leverbaar is. We zijn afhankelijk van weersomstandigheden en andere invloeden.

Passieux koffie onderscheid zich in versheid, smaak en beleving. Alleen het beste is goed genoeg!

« Vorige pagina