Proefpakket Arabica Robusta koffie melange Volledige grootte weergeven

Proefpakket Arabica Robusta koffie melange

Koffie aanbieding. Dit slow roast koffiebonen proefpakket is samengesteld van verschillende koffie melanges van Arabica en Robusta koffiebonen uit de beste koffie landen ter wereld. De koffiesoorten vinden hun oorsprong in: Brazilië, Colombia, Mexico, Costa Rica, Ethiopië, Guatemala, Colombia en India. Vier krachtige koffie's zonder verzendkosten geleverd! 

 

Meer details

ARMP

€ 25,92 incl. btw

-10%

€ 28,80


Het slow roast koffiebonen proefpakket Arabica / Robusta melange zorgt voor ware smaak sensaties met chocolade achtige afdronk. De vier melange smaken zijn per 250 gram verpakt en geven u ca. 125 koppen.

Koffie aanbieding. 4 Dlg. koffie  proefpakket
Roma espresso koffie is een volle aromatische Italiaanse melange van Arabica en Robusta. Het is een espresso koffiemelange voor de echte Italiaanse stijl en heeft een ronde volle smaak.

Roma melange van Arabica en Robusta koffiebonen uit Colombia, Brazilie, Guatemala en India. Op Italiaanse wijze gebrand geven de koffie een pittig aroma en een volle ronde smaak.
Aanbevolen voor americano, espresso, ristretto, latte en cappuccino.
Roast: Medium

Caffé Excellent is een bijzonder koffie mélange bestaand van koffiebonen uit Brazilië, Colombia en Mexico. De juiste samenstelling en branding van Arabica en Robusta koffiebonen geven deze koffie een mediterraan karakter met een krachtige, intense smaak. Door de volle aroma is deze koffie de perfecte basis voor een goede espresso of een cappuccino. 
Aanbevolen voor americano, espresso, ristretto, latte en cappuccino.
Roast: Medium

Caffe Creme koffiebonen zijn geselecteerd en gemelangeerd van milde koffiebonen en geven deze koffie een zachte chocolade achtige smaak. De koffiebonen van de Caffe Creme geven een (h)eerlijke volle romige creme laag op de espresso met een krachtige aromatische afdronk. De Caffe Creme koffiebonen zijn een echte allemans vriend en de meest gedronken en best verkochte koffie.
Top kwaliteit geselecteerd uit Colombia, Brazilië, Guatemala en Costa Rica op smaak voor de beste espresso in zijn soort.
Aanbevolen voor americano, lungo, espresso, ristretto, latte en cappuccino.
Roast: Medium 

Mocca espresso koffiebonen zijn met grootste zorg geselecteerd, gebrand en gemelangeerd van de beste Arabica en Robusta koffiebonen. Een zeer fijne koffie uit Ethiopië met een vol aroma van een chocolade achtige smaak. De melange van Arabica en Robusta bonen zorgen te samen met de italiaanse branding voor een heerlijke stevige koffie. 
Aanbevolen voor americano, lungo, espresso, ristretto, latte en cappuccino.
Roast: Medium