Cafeine arm 100% Arabica Volledige grootte weergeven

Cafeine-arm koffiebonen puur

Cafeïne-arm koffiebonen puur
Deze slow roast cafeïne-arme koffiebonenmelange is opgebouwd uit 100% Arabica-koffie van de beste kwaliteit met een cafeïnegehalte van slechts 0,1%. De cafeïne is aan deze koffiebonen op een natuurlijke wijze onttrokken.
Gratis verzending vanaf 1 kg.

 

Meer details

  • 250 gram proefpakket
  • 1000 gram

Beschikbaarheid: vers gebrand leverbaar

€ 8,00 incl. btw

product van (hoeveelheid) korting
Cafeine-arm koffiebonen puur 60 kg -25%
Cafeine-arm koffiebonen puur 30 kg -20%
Cafeine-arm koffiebonen puur 15 kg -15%
Cafeine-arm koffiebonen puur 5 kg -10%

Deze slow roast cafeïne-arm koffiebonen zijn speciaal op kwaliteit geselecteerd en gebrand van 100% Arabica-koffie uit Colombia en Brazilië met een cafeïnegehalte van slechts 0,1%. Een pure, tongstrelende koffie die zacht is voor de maag en daardoor geschikt om heel de dag door te drinken.

Voor cafeïne-arm koffie wordt de cafeïne vóór het roosteren / branden aan de groene koffiebonen onttrokken. Dat gebeurt door onder hoge druk de cafeïne met water en koolzuurgas uit de groene koffiebonen te persen, waarna ze worden gedroogd. Vervolgens worden de cafeïne -arm bonen geroosterd, waarbij koffie-olie, aroma en smaak ontstaan en de resterende cafeïne verdampt tot een percentage van 0,1 %. Dit proces wordt de kritische koolzuurgasmethode genoemd. Het is een natuurlijk proces dat de smaak van de koffie niet beïnvloedt.


Roast: medium

Aanbevolen voor americano, espresso, ristretto, lungo, latte en cappuccino. 

Gratis verzending vanaf 1 Kg.