Cafeine arm 100% Arabica Volledige grootte weergeven

Cafeinevrije koffiebonen puur

Slow roast cafeinevrije koffiebonen melange is opgebouwd uit 100% Arabica  koffie van de beste kwaliteit. Met een cafeïne gehalte van slechts 0,1%. Deze cafeïnevrije koffiebonen zijn op een natuurlijke methode onttrokken van cafeïne.  
Gratis verzending vanaf 1 Kg.

 

Meer details

  • 250 gram proefpakket
  • 1000 gram

Beschikbaarheid: vers gebrand leverbaar

€ 6,25 incl. btw

product van (hoeveelheid) korting
Cafeinevrije koffiebonen puur 60 kg -25%
Cafeinevrije koffiebonen puur 30 kg -20%
Cafeinevrije koffiebonen puur 15 kg -15%
Cafeinevrije koffiebonen puur 5 kg -10%

Deze slow roast cafeïne-vrije koffiebonen zijn special op kwaliteit geselecteerd en gebrand van 100% Arabica koffie uit Colombia en Brazilië, met een cafeïne gehalte van slechts 0,1%. Een pure tongstrelende koffie en zacht voor de maag. Deze koffiebonen zijn geschikt om heel de dag door te drinken.

Voor cafeïnevrije koffie worden de groene koffiebonen voor het roosteren / branden onttrokken van cafeïne. Met water, koolzuurgas en onder hoge druk wordt de cafeïne uit de groene koffiebonen geperst en vervolgens gedroogd. Zodra de cafeïnevrije koffiebonen worden geroostert verdampen de overige cafeïne tot een percentage van 0,1 % . Dit proces wordt de kritische koolzuurgas methode genoemd en is een natuurlijk proces welke de smaak van deze koffie niet beinvloed. Als de groene cafeïnevrije koffiebonen worden geroosterd ontstaan koffie olie, aroma en smaak. 


Roast: medium

Aanbevolen voor americano, espresso, ristretto, lungo, latte en cappuccino. 

Gratis verzending vanaf 1 Kg.